Informatie KVW 2023

Na een geslaagde editie van afgelopen jaar, zijn we weer druk bezig om Kindervakantiewerk editie 2023 voor te bereiden!

Het thema van komende editie houden we nog even geheim... Wat je alvast wel dan doen is de volgende dagen blokken in je agenda: maandag 21 augustus, dinsdag 22 augustus en woensdag 23 augustus 2023.

Alle kinderen die het huidige schooljaar (2022-2023) op de Gerardusschool zitten of zaten kunnen aan de Kindervakantiewerkdagen deelnemen. Dit geldt ook voor kinderen woonachtig in de Walsberg die dat schooljaar op een andere basisschool zaten.

De bijdrage voor deze dagen is

  • Groep 1 t/m 6: €8,- per kind,
  • Groep 7 & 8: €10,- per kind.

Inleveren van de aanmeldingsformulieren:

Op woensdag 29 maart en vrijdag 31 maart zullen er tussen 8:15-8:45 twee KVW werkgroepleden aanwezig zijn in de aula van de Gerardusschool om de ingevulde aanmeldformulieren en het inschrijfgeld in ontvangst te nemen. Na die tijd kunnen deze, tot en met 7 april, worden ingeleverd bij Mieke Donkers (Milhezerweg 18)

*** LET OP ***

  • Wij vragen u vriendelijk om met gepast geld te betalen.
  • Aanmelden kan tot en met zaterdag 7 april, formulieren die na deze datum worden ingeleverd nemen we niet meer in behandeling

Vrijwilligers

Zoals elk jaar hebben wij ook dit jaar veel vrijwilligers nodig om de deelnemende kinderen en/of activiteiten te begeleiden. Wij vragen van (minstens) één van de ouders een inzet van minimaal één dagdeel. Alleen dan is deelname van uw kind gegarandeerd. Indien géén van de ouders zich als vrijwilliger aanmeldt worden de kinderen van deze ouders op een reserve-lijst geplaatst. Bij voldoende vrijwilligers kunnen alle kinderen op de reserve-lijst deelnemen, bij onvoldoende aanmeldingen zal er worden geloot welke kinderen mee kunnen doen. Dit zullen wij voor 1 juni communiceren. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar http://www.kvw-walsberg.nl/vrijwilligers.

Alle ouders/verzorgers kunnen zich aanmelden via het formulier van hun kind(eren). Je hoort t.z.t. waar en wanneer je ingezet wordt.

Kindervakantiewerk stelt 5 maatschappelijke stageplaatsen open voor de jeugd van 12 jaar en ouder. Zij kunnen zich aanmelden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen?

Zijn er vragen? Neem dan contact op met werkgroepleden Mieke Donkers (tel. 317427), of Moniek Kuunders (tel. 06‑13065320) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hebben er weer zin in om er met z’n allen een paar supermooie dagen van te maken!

Groetjes en tot ziens bij Kindervakantiewerk 2023!

Werkgroep Kindervakantiewerk Walsberg

 

Download

De informatie brief is via deze link ook te downloaden.