Informatie KVW 2022

Na een aangepaste corona-editie kan Kindervakantiewerk Walsberg in 2022 weer in zijn volle glorie plaatsvinden! Tijdens al dat thuiswerken en isolatie is er natuurlijk veel televisie gekeken, ge-”binge-watched” en is de tik-tok productie drastisch toegenomen. Dit alles levert natuurlijk heel veel inspiratie op om er zélf mee aan de slag te gaan, en daarom zal de 2022 editie van Kindervakantiewerk Walsberg dit jaar plaatsvinden vanaf het:

Mediapark Walsberg

Anders dan vorige editie gaan we er van uit dat we een volledig 3-daags programma kunnen draaien dit jaar, inclusief de Bonte Mèrt op woensdagavond. Echter, het coronavirus zou toch nog wat onzekerheden met zich mee kunnen brengen, houdt daarom dus ook de website (www.kvw-walsberg.nl) in de gaten.

De data voor dit jaar zijn maandag 29 augustus, dinsdag 30 augustus en woensdag 31 augustus 2022.

Alle kinderen die het huidige schooljaar (2021-2022) op de Gerardusschool zitten of zaten kunnen aan de Kindervakantiewerkdagen deelnemen. Dit geldt ook voor kinderen uit de Walsberg die op een andere basisschool zitten. De bijdrage voor deze dagen is

  • Groep 1 t/m 6: €8,- per kind,
  • Groep 7 & 8: €10,- per kind.

Inleveren van de aanmeldingsformulieren:

Op woensdag 6 april en vrijdag 8 april zullen er tussen 8:15-8:45 twee KVW werkgroepleden aanwezig zijn in de aula van de Gerardusschool om de ingevulde aanmeldformulieren en het inschrijfgeld in ontvangst te nemen. Na die tijd kunnen deze, tot en met 30 april, worden ingeleverd bij Mieke Donkers (Milhezerweg 18)

*** LET OP ***

  • Wij vragen u vriendelijk om met gepast geld te betalen.
  • Aanmelden kan tot en met zaterdag 30 april, formulieren die na deze datum worden ingeleverd nemen we niet meer in behandeling

Vrijwilligers

Zoals elk jaar hebben wij ook dit jaar veel vrijwilligers nodig om de deelnemende kinderen en/of activiteiten te begeleiden. De laatste jaren merken we dat de animo hiervoor afneemt, waardoor het steeds lastiger voor ons wordt om het programma te draaien dat we uw kinderen graag willen aanbieden. Daarom kiezen we dit jaar voor een andere aanpak: wij vragen van (minstens) één van de ouders een inzet van minimaal één dagdeel. Alleen dan is deelname van uw kind gegarandeerd. Indien géén van de ouders zich als vrijwilliger aanmeldt worden de kinderen van deze ouders op een reserve-lijst geplaatst. Bij voldoende vrijwilligers kunnen alle kinderen op de reserve-lijst deelnemen, bij onvoldoende aanmeldingen zal er worden geloot welke kinderen mee kunnen doen. Dit zullen wij voor 1 juni communiceren. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar http://www.kvw-walsberg.nl/vrijwilligers.

Alle ouders/verzorgers kunnen zich aanmelden via het formulier van hun kind(eren). Je hoort t.z.t. waar en wanneer je ingezet wordt.

Kindervakantiewerk stelt 5 maatschappelijke stageplaatsen open voor de jeugd van 12 jaar en ouder. Zij kunnen zich aanmelden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen?

Zijn er vragen? Neem dan contact op met werkgroepleden Mieke Donkers (tel. 317427), of Monique van Zeeland (tel. 06‑47592980) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hebben er weer zin in om er met z’n allen een paar supermooie dagen van te maken!

Groetjes en tot ziens bij Kindervakantiewerk 2022!

Werkgroep Kindervakantiewerk Walsberg

 

Download

De originele informatie brief is hier te downloaden.